slide 1

SABO

Voor veel mensen is de eigen tuin een oase van rust, om weer nieuwe energie op te doen. Nog beter is het als men de beschikking heeft over een hulp, die de gazon- verzorging overneemt.  De MOWiT 500F maait uw gazon helemaal zelf. En terwijl hij het grasveld muisstil verzorgt, kunt u ontspannen achterover leunen: u hoeft niets meer te doen.

slide 2

WAVE

Tegenwoordig zijn er veel verschillende methoden beschikbaar voor onkruidbestrijding in de bebouwde kom. Wij van Van Dyck Marcel Belgium geloven in "WAVE" (Water Als Vitaal Element) milieuvriendelijke onkruidbestrijding met 100% (heet)water.
WAVE is een veilige, effectieve en efficiënte methode, die het onkruid daadwerkelijk terugdringt.

slide 3

SABO

Win !! GRATIS BALLONVLUCHT IN BELGIËS GROOTSTE LUCHTBALLON

Bij aankoop van een SABO machine maakt u kans op een gratis ballonvlucht met de grootste luchtballon die er in België vaart.

Lees alle details over deze actie op de website www.saboballooning.be

slide 4

SIMPLICITY

Een mooie, groene grasmat in de achtertuin krijg je niet vanzelf. Het is noodzakelijk het gras met enige regelmaat te maaien. Een Simplicity Tuinmachine voorzien van gepatenteerde technieken garandeert een subliem maaibeeld.

slide 5

BOSCH

Van Dyck Marcel Belgium introduceert het nieuwe accutuingereedschap van Bosch. Het biedt professionals het alternatief voor tuingereedschap op benzine. De accugereedschappen leveren dezelfde prestaties als gereedschappen op benzine, met het extra voordeel van ong. 50% minder lawaai. En dat is nog niet alles...

Read More

load more hold SHIFT key to load all load all

Beste klant, beste zakenrelatie

Weinig firma's hebben een zo uitgebreid en gevarieerd gamma als Van Dyck. Ook weinig anderen kunne zich beroepen op dezelfde ervaring en kennis. Dat onze firma vandaag een toonaangevende waarde in de sector is, is geen toeval. Ons uitgangspunt s immers even eenvoudig als doeltreffend: wij willen een wezenlijke bijdrage leveren aan uw business.

Daarom werken wij volgens 3 principes namelijk het principe van partnership, dat van de beste keuze en tenslotte dit van de minimale kosten.

Om die reden begint een relatie met onze klanten lang voor de aankoop en eindigt ze daar beslist niet.

Ons succes en het succes van u, beste klant, is immers één wederzijds verhaal. Daarom zijn wij van mening dat uw belangen gelijklopend zijn aan de onze.

Daarvoor willen wij ons inzetten, elke dag weer! Wij hopen dat deze website u weer een beetje dichter bij ons brengt.

En vergeet niet, uw succes is ons succes! duim

VAN DYCK MARCEL DEF Q ANDERE SLOGAN KLEIN

Extra informatie

Mail ons en ontvang extra informatie!
Stuur een mail en ontvang onze nieuwsbrief!

 

Contact

Provinciebaan 79
2235 Houtvenne

Tel.: 016/69 91 56                       
Email: info@vandyck.be

 

Openingsuren

Van maandag tot vrijdag open van 09.00 tot 18.00
Zaterdag open van 09.00 tot 16.00
Zondag zijn we gesloten
 

FB  youtube