slide 1

AUSA

Het AUSA gamma „URBAN RANGE“  bestaat uit hydrostatische veegmachines en werktuigdragers , ze zijn  innovatief en flexibel inzetbaar. Speciale accessoires en toebehorende werktuigen zijn eveneens beschikbaar o.a. onkruidborstels, zout en pekelstrooiers, watertanks, hogedruk wasser installaties

Read More

slide 2

MULTIHOG & WAVE

"WAVE" (Water Als Vitaal Element) is een milieuvriendelijke onkruidbestrijding met 100% (heet)water. WAVE is een veilige, effectieve en efficiënte methode, die het onkruid daadwerkelijk terugdringt.

slide 3

WIN WIN WIN !

Win !! GRATIS BALLONVLUCHT IN BELGIËS GROOTSTE LUCHTBALLON

Bij aankoop van een SABO machine maakt u kans op een gratis ballonvlucht met de grootste luchtballon die er in België vaart.

Lees alle details over deze actie op de website.

www.saboballooning.be

slide 4

NIEUW!!

MAJOR EQUIPMENT

De Major machines onderscheiden zich van de klassieke maaier door hun robuuste bouw en aandrijving van elk mes via een hoekse overbrengen door trilling dempende koppelingen met elkaar verbonden.

Read More

slide 5

BOSCH

Van Dyck Marcel Belgium introduceert het nieuwe accutuingereedschap van Bosch. Het biedt professionals het alternatief voor tuingereedschap op benzine. De accugereedschappen leveren dezelfde prestaties als gereedschappen op benzine, met het extra voordeel van ong. 50% minder lawaai. En dat is nog niet alles...

Read More

 • Boxer is inzetbaar op alle terreinen en in de kleine nauwe ruimten. Voor alle toepassingen: aanleg, verhuur, constructie,...
  Read More
 • Meyer levert sneeuwschilden, handbediende zoutstrooiers, alsook zout-en pekel strooiers, gedragen door een voertuig.
  Read More
 • Een van de grootste spelers op de internationale markt van moto cultoren is Valpadana. Niet te verslaan.
  Read More
 • De Tsjechische fabrikant Laski is gespecialiseerd in stronkenfrezen, sleuvengravers, houthakselaars en een kegelborstel!
  Read More
load more hold SHIFT key to load all load all

Beste klant, beste zakenrelatie

Weinig firma's hebben een zo uitgebreid en gevarieerd gamma als Van Dyck. Ook weinig anderen kunne zich beroepen op dezelfde ervaring en kennis. Dat onze firma vandaag een toonaangevende waarde in de sector is, is geen toeval. Ons uitgangspunt s immers even eenvoudig als doeltreffend: wij willen een wezenlijke bijdrage leveren aan uw business.

Daarom werken wij volgens 3 principes namelijk het principe van partnership, dat van de beste keuze en tenslotte dit van de minimale kosten.

Om die reden begint een relatie met onze klanten lang voor de aankoop en eindigt ze daar beslist niet.

Ons succes en het succes van u, beste klant, is immers één wederzijds verhaal. Daarom zijn wij van mening dat uw belangen gelijklopend zijn aan de onze.

Daarvoor willen wij ons inzetten, elke dag weer! Wij hopen dat deze website u weer een beetje dichter bij ons brengt.

En vergeet niet, uw succes is ons succes! duim

VAN DYCK MARCEL DEF Q ANDERE SLOGAN KLEIN

Extra informatie

Mail ons en ontvang extra informatie!
Stuur een mail en ontvang onze nieuwsbrief!

 

Contact

Provinciebaan 79
2235 Houtvenne

Tel.: 016/69 91 56                       
Email

 

Openingsuren

Weekdagen van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00
Zaterdag van 9u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 16u00
Zondag gesloten 

FB  youtube